TIMP

Uneori nu suntem pregatititi pentru ceea ce ne dorim

Timp

Lasa timpul sa iti aduca si marea iubire, si lectiile pe care trebuie sa le primesti pentru a fi mai bun si linistea dintre secunde atunci cand astepti cu nerabdare ceva.

Invata sa ai rabdare, asta nu inseamna sa astepti fara sa faci ceva, din contra, pregateste-te zilnic pentru momentul cand iti vei privi in ochi pentru prima data persoana iubita, pregateste-te sa poti raspunde oamenilor cu mai multa intelegere si compasiune, pregateste-te sa te iubesti pe tine cu tot atat de multa iubire de care ai fi in stare, iubind pe altcineva.

Fa din fiecare zi o sarbatoare, chiar daca planurile nu ti-au iesit, chiar daca simti ca esti in singuratate intr-un apartament sau cu prieteni in jur, chiar daca persoana de care tineai cu tot dinadinsul a plecat. Multumeste ca astazi, esti aici.

Opreste-te in a mai alerga dupa iluzii. Lasa timpul si Universul sa iti ofere tot ce ai nevoie, sa iti ofere tot ce este mai bun pentru tine, dar pregateste-te in fiecare zi, sa iti intalnesti marea iubire, sa traiesti cu pasiune si iubire. sa nu mai ai griji, regrete, rani, frici.

Lucreaza cu determinare dar fii in conexiune cu sufletul tau, impreuna, veti crea cea mai frumoasa viata iar timpul, impreuna cu Universul, ne vor oferi cele mai frumoase daruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Sol Journey

Sol Journeys is the online world where you can find interesting destinations for your journeys connected with programs that will elevate the travel at a new level.

Sol Journeys combine the experience of learning with the joy of travelling, offering you a complete transformative journey.

Sitemap

Contact us

Recent Post

© Copyright 2016. All rights reserved.